Порошенко привітав морпіхів на передовій

Порошенко привітав морпіхів на передовій

Відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко разом із делегацією сенаторів США відвідав позиції української армії в районі проведення антитерористичної операції у Донецькій області, щоб привітати морських піхотинців з Новим роком.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Глава держави завітав до підрозділу морської піхоти Військово-морських сил України, який тримає лінію оборони в Широкиному. Петро Порошенко поспілкувався з особовим складом 36-ї окремої бригади морської піхоти, привітав українських воїнів з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим та вручив новорічні подарунки", - зазначається у повідомленні.

Крім того, Глава держави провів нараду у штабі АТО та прийняв доповідь керівника штабу щодо ситуації в районі проведення антитерористичної операції, зокрема у секторі «М», де тривають обстріли позицій українських військових з боку проросійських терористів.

Як повідомлялося, Президент України Петро Порошенко з делегацією Сенату США прибув на командний пункт у районі Широкиного під Маріуполем, щоб привітати морських піхотинців із Новим роком.

Американські сенатори Джон Мак-Кейн, Ліндсі Грем та Емі Клобучар прибули в Україну напередодні. Тоді ж вони зустрілися з Президентом Порошенком, який нагородив Мак-Кейна орденом Свободи та відзначив Грема орденом Ярослава Мудрого за вагомий персональний внесок у зміцнення відносин між Україною та США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-