Понад 100 українських туристів застрягли в аеропортах ОАЕ та Шрі-Ланки

Понад 100 українських туристів застрягли в аеропортах ОАЕ та Шрі-Ланки

Укрінформ
Більше ста українських туристів третю добу не можуть вилетіти додому з аеропорту міста Шарджа в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала одна із туристів, що застрягли, Марина Лук'янова.

«Пішли третю добу, а українські туристи все ще в аеропорту Шарджі. Учора консул приїхав, допоміг нам оформити посадочні талони на сьогоднішній ранковий рейс. Погода льотна, але наш літак затримують вже на чотири години!!!», - йдеться в повідомленні.

За її словами, туристів тримають в терміналі і не розселяють.

"Air Arabia не спілкується з нами, тур оператор Join Up не відповідає на дзвінки агентств. Учора нашого консула ледве пропустили до аеропорту. Чи може МЗС ще щось зробити?" - написала жінка.

Раніше туристка повідомляла, що до прильоту до Шарджи українці 11 годин чекали на виліт з аеропорту Коломбо на Шри-Ланці.

"Всьому провиною авіакомпанія Air Arabia, яка обманом тримає нас тут. Інші українці сидять тут вже третю добу. Вийти ми не можемо через відсутність візи. Квитків на інші рейси немає. Наші паспорти забрали для оформлення посадочних квитків, але поки не повернули. Офіційна версія відміни рейсів - туман. Хоча ми прилетіли з Коломбо, небо було чистим", - повідомляла вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-