Землі Захарченка повернули у власність держави

Землі Захарченка повернули у власність держави

Укрінформ
Господарський суд Київської області повернув землю, якою користувалася родина міністра внутрішніх справ України часів Януковича Віталія Захарченка, у власність держави.

Про це йдеться в повідомленні прокуратури Київської області.

"Прокуратурою Київської області установлено, що виконавчим комітетом Підгірцівської сільської ради, в порушення норм земельного законодавства та Закону України «Про місцеве самоврядування», прийнято незаконні рішення про надання у приватну власність земельних ділянок загальною площею 0,861 га, які розташовані на одному масиві", - йдеться у повідомленні.

Суд скасував рішення сільради Підгірців Київської області про надання спірних земельних ділянок у приватну власність дружині колишнього глави МВС і повернув їх у державну власність.

"Завдяки наполегливості та принциповій позиції прокуратури, а також  неупередженості та об’єктивності суду, господарським судом Київської області винесено рішення щодо задоволення позовних вимог прокуратури та скасовано рішення про надання спірних земельних ділянок у приватну власність дружині колишнього міністра МВС і витребувано земельні ділянки з незаконного володіння на користь держави", - повідомили у прокуратурі.

Прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган підтвердила, що земля належала родині Захарченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-