Українські морпіхи здобули першість у міжнародних змаганнях

Українські морпіхи здобули першість у міжнародних змаганнях

Фото
Укрінформ
Близько 30 військовослужбовців окремого батальйону морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України взяли участь у спільному заході з підготовки військ «Платинум Лайон - 2016» у Болгарії та виграли змагання. 

Про це повідомляє прес-центр Командування ВМС ЗС України.

«За підсумками спільного заходу морські піхотинці українських ВМС були визнані кращими та нагороджені «Молотом воїна», - йдеться в повідомленні. 

Морські піхотинці ВМС України та США разом із представниками збройних сил Болгарії, Румунії, Молдови, Сербії і Албанії упродовж 10 днів набували навичок у спільних діях у складі багатонаціональних підрозділів. Учасники «Платинум Лайон - 2016» відпрацювали тактику дій малих підрозділів, взводу в атаці, штурму будівлі та провели тактичні стрільби. Крім того, військовослужбовці пройшли курс бойового медика з практичною евакуацією пораненого на гелікоптері «Black Hawk». Фінальним завданням було проведення операції - атака-штурм ротного опорного пункту міжнаціональною коаліцією.

Варто зазначити, що морські піхотинці національного флоту, які взяли участь у даному заході, тільки нещодавно повернулися із району проведення Антитерористичної операції на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-