На Херсонщині затримали групу квартирних крадіїв

На Херсонщині затримали групу квартирних крадіїв

Фото
Укрінформ
Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Херсонській області затримали чотирьох вихідців з Грузії, які підозрюються у серії квартирних крадіжок на території міста Херсона.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

“В ході спеціально проведеної операції працівники поліції затримали групу, коли її учасники намагалися втекти на автомобілі з викраденими грошима та прикрасами. Затриманим від 25 до 30 років, в Херсоні перебували з початку грудня, весь цей час жили на орендованій квартирі», - йдеться в повідомленні.

Як з’ясували працівники карного розшуку, ролі між зловмисниками були чітко розподілені. Водій залишався в машині, поки троє подільників перевіряли під’їзди та підшукували заможні квартири, які визначали за дорогими дверима та замками.

За словами т.в.о. заступника начальника ГУНП в Херсонській області Миколи Вербицького, у правоохоронців є всі підстави вважати, що учасники цієї злочинної групи «гастролювали» територією України та скоювали квартирні крадіжки і в інших областях.

«Ми перевіряємо їх особи та можливу причетність до вчинення злочинів на території інших держав», - наголосив він.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-