Названо можливий графік руху Інтерсіті+ за маршрутом Київ-Львів-Перемишль

Названо можливий графік руху Інтерсіті+ за маршрутом Київ-Львів-Перемишль

Укрінформ
Потяг Інтерсіті+ за маршрутом Київ-Львів-Перемишль, найімовірніше, вирушатиме зі столиці України о 06:45 і прибуватиме в кінцеву точку маршруту в Польщі о 13:25 за місцевим часом.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

Потяг відправлятиметься з Києва о 06:45 за київським часом, прибуватиме у Львів о 12:05, а о 13:15 - на прикордонну станцію Мостиська 2. О 12:37 за польським часом (13:37 за київським) потяг буде в Медиці та о 13:25 у Перемишлі.

О 14:26 потяг відправлятиметься у зворотному напрямі. О 17:16 (за київським часом) він буде у Львові, а о 22:33 - у Києві.

На даний момент цей розклад відповідає нинішньому графіку руху потягу Інтерсіті+ № 741/742 Дарниця-Трускавець.

У прес-службі польської залізниці компанії PKP Intercity підтверджують, що щоденний швидкісний рух між Києвом і Перемишлем розпочнеться з 23 грудня, і обіцяють найближчим часом оприлюднити розклад на своєму сайті та на сайті www.intercity.pl. Водночас, у прес-службі PKP Intercity не готові назвати ціну проїзду в потягу.

Нагадаємо: голова транспортного комітету ВР Ярослав Дубневич заявляв про те, що ціна проїзду в потязі Інтерсіті+ між Львовом і польським Перемишлем не повинна перевищувати 5 євро.

Тестову поїздку за зазначеним маршрутом потяг здійснив минулої неділі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-