Трагедія у Княжичах: сім'ям загиблих обіцяють дати по 800 тисяч і квартири

Трагедія у Княжичах: сім'ям загиблих обіцяють дати по 800 тисяч і квартири

Укрінформ
Сім'ям п'яти правоохоронців, загиблих під час перестрілки у Княжичах Броварського району Київської області, виплатять по 800 тисяч гривень і забезпечать житлом.

Про це у вівторок під час відеоселекторної наради за участю керівництва Національної поліції та її територіальних і структурних підрозділів заявив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, повідомляє Департамент комунікації Нацполіції.

“Під час відеоселекторної наради за участю керівництва МВС та Національної поліції України заступник глави МВС Сергій Яровий зазначив, що кожна родина загиблих п’яти правоохоронців, які загинули під час перестрілки у селі Княжичі Броварського району Київської області, буде забезпечена квартирою”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, сім'ям загиблих виплатять одноразову грошову допомогу в розмірі 800 тисяч гривень – у зв’язку із загибеллю правоохоронця під час виконання службових обов'язків.

Учасники наради вшанували пам’ять загиблих колег хвилиною мовчання. Наразі МВС і Нацполіція працюють над наданням допомоги сім’ям поліцейських, які трагічно загинули під час виконання професійних обов’язків, в організації похоронів.

Як відомо, заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий призначив службове розслідування за фактом перестрілки у селі Княжичі Броварського району Київської області.

Раніше т.в.о. голови Нацполіції Вадим Троян повідомив, що поліція та Генпрокуратура допитують всіх учасників подій у Княжичах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-