МВС не застосує силу до блокувальників «беркуту» під СІЗО

МВС не застосує силу до блокувальників «беркуту» під СІЗО

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ не буде вступати у силовий конфлікт із протестувальниками, які заблокували під Лук'янівським СІЗО вивезення колишніх бійців "Беркута" на суд у справі вбивств учасників Революції гідності на Майдані.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Янукович вже достатньо спровокував крові та бід в Україні. МВС не буде брати участь у черговій провокації московської маріонетки і вступати у силовий конфлікт із протестувальниками. Тим більш, що точка зору і мотиви цих людей нам зрозумілі і багато у чому ми їх поділяємо", - наголосив він.

За словами Авакова, "Національна поліція та Нацгвардія забезпечать доставку підсудних у суд як тільки буде технічна можливість, і при цьому нам не будуть нав'язувати участь у провокації, яку розігрує екс-президент-втікач під диктовку країни-агресора".

Як повідомляв Укрінформ, кілька десятків активістів блокують у п'ятницю ворота Лук'янівського СІЗО, щоб не випустити звідти колишніх бійців спецпідрозділу "Беркут", яких мали доставити до Святошинського районного суду Києва, де мав відбутися відеодопит екс-президента України Віктора Януковича у справі розстрілів на Майдані. Згодом судове засідання, на якому було заплановано відеодопит Януковича, перенесли на 28 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-