Єфремову обирають запобіжний захід - почався суд

Єфремову обирають запобіжний захід - почався суд

Укрінформ
Печерський райсуд продовжує розглядати клопотання Генпрокуратури про обрання запобіжного заходу колишньому народному депутату від Партії регіонів Олександру Єфремову, термін утримання під вартою якого спливає 24 листопада.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, в залі суду присутній сам Єфремов, його адвокати і прокурор Павло Кожухівський.

Справу розглядає суддя Володимир Карабань, клопотання про відвід якого учора близько опівночі не задовольнила суддя Світлана Бабенко.

Як повідомлялося, 27 вересня Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці, до 24 листопада, без можливості внесення застави для колишнього народного депутата від ПР Олександра Єфремова.

30 липня 2016 року слідчі Генеральної прокуратури України спільно з СБУ затримали Єфремова в аеропорту "Бориспіль".

Його підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень, зокрема у заволодінні майном "Луганськвугілля" шляхом зловживання службовим становищем, за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків, за ч. 3 ст. 110 КК України; у вчиненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації "ЛНР", за ч. 1 ст. 258-3 КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-