СБУ закликає журналістів не вестися на

СБУ закликає журналістів не вестися на "кремлівський фейкопад"

Укрінформ
Речник СБУ Олена Гітлянська закликає журналістів бути виваженими щодо інформацій про нібито чергових українських "диверсантів".

Про це вона написала у Фейсбуці.

"Сьогодні прямо фейкопад від кремлівського агітпропу та їх приспішників в Україні – ФСБ затримала чергових українських "диверсантів", стали відомі вигадані прізвища ліквідаторів мотороли, ми стежимо за кимось... Я не здивуюсь, якщо до вечора "з’ясується", що няша поклонська - наш агент, якого ми заслали до Держдуми для зниження її інтелектуального рівня... Шановні українські журналісти, будь ласка, не ведіться на все це!", - закликала вона.

Як повідомляв Укрінформ, Федеральна служба безпеки РФ у четвер заявила про чергове "затримання членів диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міністерства оборони України" у місті Севастополі. 

Речник Міноборони України з питань АТО Андрій Лисенко заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності, а спецслужби Росії роблять це з однією метою - "показати ефективність цієї спецслужби, ввести в оману російський народ та світову спільноту, нашкодити авторитету українських Збройних сил".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-