У Стеця готують поради про цифрове охоплення

У Стеця готують поради про цифрове охоплення "білих плям" в АТО і на Херсонщині

Укрінформ
На черговому засіданні комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при МІП обговорили питання будівництва нових веж у Покровському Донецької області та біля селища Чонгар Херсонської області.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"У порядку денному було також питання будівництва комунікаційної інфраструктури, організації цифрового, середньохвильового та FM-мовлення на території проведення АТО та для Автономної Республіки Крим. Зокрема, члени комісії розглянули питання, пов’язані з будівництвом нових веж у м. Покровському Донецької області та біля селища Чонгар Херсонської області", - йдеться у повідомленні.

Член Нацради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський заявив, що комісія також готується до розширення малопотужного FM-мовлення на лінії розмежування та територіях розташування військових частин.

"Під час обговорення були визначені проблемні питання розвитку цифрового мовлення. Наразі готуються рекомендації щодо покриття цифровим сигналом «білих плям» у зоні АТО та на півдні Херсонської області", - зазначається у повідомленні.

Як відомо, до складу комісії входять представники Національної ради, Міністерства інформаційної політики, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Міністерства оборони, СБУ, Українського державного центру радіочастот, Концерну РРТ, Національної телекомпанії України тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-