Держкомтелерадіо долучилося до соцпроекту з вивчення англійської

Держкомтелерадіо долучилося до соцпроекту з вивчення англійської "Lingva.Skills"

Укрінформ
Державний комітет телебачення та радіомовлення України у повному складі долучився до соціального проекту з вивчення англійської мови "Lingva.Skills".

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Колектив Держкомтелерадіо у повному складі долучився до соціального проекту з вивчення англійської мови "Lingva.Skills", започаткованого Асоціацією інноваційної та цифрової освіти», - йдеться у повідомленні.

Крім того, перший заступник голови Держкомтелерадіо Богдан Червак звернувся до Національної телекомпанії України, її центральних та регіональних дирекцій із проханням підтримати ініціативу та поширити в своїх ефірах інформацію про проект.

«Цей соціальний проект дає рівні можливості кожному, хто хоче опанувати англійську мову, бо навчання є безкоштовним для всіх верств населення. Переконаний, що ця ініціатива, розпочата в рік, проголошений Указом Президента України роком англійської мови в Україні, знайде своє продовження і поширення в подальшому. Українці хочуть і можуть опановувати мови європейських сусідів», - зазначив Червак.

Як повідомляв Укрінформ, соціальний проект з вивчення англійської мови «Lingva.Skills» був розроблений командою "Академії навичок". За чотири місяці до проекту долучилися майже 2 млн людей.

Проект Lingva.Skills співпрацює з державними органами влади та обласними адміністраціями, співробітники яких вивчають англійську за методикою Lingva.Skills. Зокрема, це Міністерство освіти та науки, Міністерство юстиції, Національний банк, Державна служба зайнятості, Міністерство оборони, Міністерство внутрішніх справ, Державна фіскальна служба, Національна поліція, комітети Верховної Ради тощо.

Крім того, до вивчення англійської мови долучилися внутрішньо переміщені особи, учасники АТО та члени ії сімей.

Навчання у проекті безкоштовне. Для участі в ньому потрібно сформувати колективну заявку від організації та подати дані про всіх бажаючих навчатися. Таким чином, зареєструватися у проекті може колектив будь-якої школи, освітньої чи наукової установи. Навчатися можна в будь-який час. Зараз на сайті можна пройти рівні А1 - А2. З нового року будуть доступні рівні В1 и В2. Крім того, за словами розробників, зараз опрацьовується можливість впровадження вивчення за допомогою проекту інших іноземних мов. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-