Сину нардепа Молотка за скоєне ДТП загрожує до трьох років  - Шкіряк

Сину нардепа Молотка за скоєне ДТП загрожує до трьох років - Шкіряк

Укрінформ
Сину народного депутата Ігоря Молотка, винуватцеві дорожньо-транспортної пригоди з авто патрульної поліції, загрожує позбавлення  волі на строк до трьох  років.

Про це радник міністра МВС Зорян Шкіряк написав у Facebook.

"Саме так /про позбавлення волі на строк до трьох  років/ ! А от як буде в суді - передбачити важко. Як буде в суді - залежить від певних обставин, зокрема й позиції самих потерпілих", - написав він.

Шкіряк нагадав, що мінімальним видом і розміром покарання за ч.1 ст.286 КК України при заподіянні середньої тяжкості тілесних ушкоджень є штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів, тобто від 3 400,00 грн до 8 500,00 грн). Водночас за ч.1 ст.286 КК України суд може призначити і обмеження волі на строк до трьох років. При цьому частіше за все суд звільняє засудженого від відбування покарання з випробуванням – встановленням іспитового строку від одного до трьох років (ст.75 КК України).

Радник міністра МВС додав, що за ч.2 ст.286 КК України суд повинен призначити покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Аналогічно суд може звільнити засудженого від відбування покарання з випробуванням – встановленням іспитового строку від одного до трьох років (ст.75 КК України).

Як повідомляв Укрінформ,  уночі 6 жовтня в Києві син народного депутата Ігоря Молотка Денис Молоток в дорожньо-транспортній пригоді розбив авто патрульної поліції і ще один автомобіль. В результаті постраждало четверо людей. Двох із них було доправлено в нейрохірургію, а ще двоє відбулися легкими травмами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-