Нацполіція обіцяє: силового розгону ошуканих вкладників не буде

Нацполіція обіцяє: силового розгону ошуканих вкладників не буде

Укрінформ
Нацполіція не застосовуватиме силу до ошуканих банківських вкладників, які перекрили вулицю Хрещатик.

Про це повідомила прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляє Укрінформ.

"Ми отримали від КМДА заявку на проведення мітингу, однак коли порушують закон, ми повинні діяти у правовому полі. Мітингувальники спочатку перекрили вулицю Банкову на перехресті з вулицею Інститутською, потім ходою пройшли до Хрещатика і перекрили центральну вулицю. Поліція не буде застосовувати силу. Ніякого силового розгону не буде. Ми проводимо профілактичну роботу з людьми, які запалили піротехніку, які принесли шини. Ми їх забрали, щоб не допускати ніяких конфліктних ситуацій", - сказала Блищик.

Вона поінформувала, що сутички між мітингувальниками і правоохоронцями сталися через намагання поліцейських не допустити перекриття вулиці Хрещатик. Під час сутичок правоохоронці затримали одного чоловіка, який доправлений до управління поліції і в нього беруть пояснення.

За словами речниці столичної поліції, наразі на місці акції за правопорядком стежать 200 поліцейських і бійців Нацгвардії. У мітингу ж беруть участь понад 300 чоловік. "Ми намагаємося домовитися, щоб вони розблокували рух транспорту і висловлювали свою позицію у правовому полі", - підсумувала Блищик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-