Розенко анонсував новий сервіс з оформлення пенсії

Розенко анонсував новий сервіс з оформлення пенсії

Укрінформ
Вже з 1 січня 2017 року можна буде оформити пенсію з будь-якої точки України - без прив'язки до місця проживання чи роботи.

Про це на відкритті фронт-офісу обслуговування громадян у Бердичівському об'єднаному управлінні  Пенсійного фонду України заявив Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, повідомляє Урядовий портал.

«Ми починаємо цей процес (модернізації і реформування Пенсійного Фонду України - ред.) із поступового переведення всіх пенсійних справ в електронний варіант, що дасть нам можливість створити єдину централізовану систему Пенсійного фонду. І вже з 1 січня розпочнеться впровадження  абсолютно нового сервісу оформлення пенсій для наших громадян - пенсію можна буде оформити в будь-якій точці нашої країни, без прив'язки до місця проживання чи роботи, як це є зараз», - наголосив Розенко.

За його словами, кожна працююча людина матиме доступ до своєї пенсійної справи і зможе дивитися, як протягом свого трудового життя вона накопичує собі пенсію, і яка виплата у неї буде при виході на пенсію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-