Україні бракує масштабного лідерства - Гройсман

Україні бракує масштабного лідерства - Гройсман

Укрінформ
Україні часто бракує справжніх лідерів, але зараз підростає гідне покоління молодих людей, які роблять свій внесок у розбудову держави.

Про це сказав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на урочистій зустрічі з лауреатами Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам сьогодні, напевно, бракує в країні масштабного лідерства, але дивлячись на ваш життєвий шлях, можу сказати, що ви є справжніми лідерами, які поведуть за собою і вже роблять свій внесок у розбудову держави", - сказав Гройсман.

За його словами, молоді люди, присутні на цій зустрічі, намагаються зробити щось корисне у різних сферах життя держави.

"І в кожної нормальної людини це викликає і повагу, і довіру", - додав Глава уряду.

Насправді, відзначив Гройсман, у цьому році Кабмін визначив премію для молодих людей у розмірі 50 тис. грн. Таке збільшення премії, переконаний він, розставляє чітко акценти і демонструє, що влада цінує внесок молоді у розвиток країни, особливо у такий складний час.

"Я щиро радію тому, що кожний із вас є успішним, проявляє лідерство і ваша сила та енергія направлена якраз на пришвидшення змін. В усі часи молодь була рушійною силою", - сказав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-