Президент проінспектував столичний документ-сервіс

Президент проінспектував столичний документ-сервіс "ГОТОВО!"

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко з метою перевірки того, як працює реформа дерегуляції, відвідав центр надання адміністративних послуг - документ-сервіс "ГОТОВО!".

Як повідомляє прес-служба Глави держави, Президент поспілкувався з персоналом і відвідувачами та ознайомився з переліком послуг, які надає центр.

"Ви знаєте, чим відрізняється колишній радянський ЖЕК, коли тебе зустрічають з похмурими бровами. І сьогоднішнє обличчя держави - симпатичні дівчата і хлопці, які натреновані і з посмішкою зустрічають. Дуже швидко оформлюються будь-які документи", - сказав Порошенко.

Під час відвідання документ-сервісу Президент привітав молоду пару з Донецька, яка скористалася послугами центру "Реєстрація шлюбу за 24 години" та поспілкувався з батьками молодят.

Документ-сервіс "ГОТОВО!" - сучасна установа, що надає близько 200 видів державних послуг в одній будівлі за абсолютно новими підходами і принципами прозорості, оперативності та ввічливості до клієнтів.

Обслуговування клієнтів відбувається за сучасними підходами у формуванні черговості у відкритому просторі приміщень, де відвідувачі можуть швидко отримати необхідні документи. Більшість документів можна отримати за 30 хвилин. Передбачена можливість онлайн-оформлення документів та дозволів, запису на прийом в онлайн-режимі, отримання безкоштовних консультацій.

Сервіс надає послуги за напрямками у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державну реєстрації юридичних осіб та ФОП, землевпорядні послуги, дозвільні документи  в архітектурній та будівельній сферах, міграційної служби, інші.

З моменту відкриття цього центру в Києві за 2,5 місяця його послугами вже скористалося 15 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-