Наливайко обіцяє запустити Суспільне мовлення з нового року

Наливайко обіцяє запустити Суспільне мовлення з нового року

Укрінформ
Суспільне мовлення в Україні розпочне свою роботу з 1 січня 2017 року.

Про це заявив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко в четвер під час "круглого столу" в Укрінформі.

“Впевнені, що за два місяці ми пройдемо той шлях, який дозволить нам 1 січня у Зураба Григоровича у кабінеті підняти келих шампанського за старт Суспільного”, - сказав Наливайко.

На його переконання, у січні 2017 року Суспільний мовник стикнеться з двома викликами. “Один виклик, що ефекту новизни від того, що буде створено Суспільне не буде, бо цей бренд був озвучений ще у квітні 2015 року, а друга проблема - це те, що за пультами, з мікрофонами, камерами будуть стояти ті самі люди, які стоять зараз”, - зауважив Наливайко.

Він підкреслив, що наразі найголовніше - допомогти спеціалістам майбутнього Суспільного мовника адаптуватися до нових умов.

Голова Держкомтелерадіо озвучив також концептуальне бачення підходів до формування контенту телерадіоканалів Суспільного мовника. Перш за все, він закликав брати за основу найкращі європейські взірці.

“А друге - я звертаю усіх увагу до статуту Суспільного мовника, який зараз проходить погодження. Абсолютно чітко виписано 6 чи 7 пунктів, які пояснюють, яким має бути Суспільне мовлення”, - наголосив Наливайко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-