У Торгово-промисловій палаті заговорять англійською

У Торгово-промисловій палаті заговорять англійською

Укрінформ
З жовтня 2016 року співробітники та члени Торгово-промислової палати (ТПП) України розпочали вивчати англійську мову. 

Це стало можливим завдяки співпраці у цьому напрямі ТПП України та соціального проекту з вивчення англійської мови Lingva.Skills, повідомили Укрінформу у прес-службі ТПП.

За словами президента Торгово-промислової палати України Геннадія Чижикова, вільне володіння англійською представниками українського бізнесу - це важливий елемент успішного ведення справ у сучасному світі. 

«Як свідчать соціологічні опитування підприємців, незнання англійської мови стоїть на заваді розвитку українського експорту. Саме тому ми шукаємо можливості забезпечити умови для навчання як вітчизняних підприємців, так і співробітників ТПП України. Організовувати його офлайн, тобто з фізичною присутністю викладача, є досить невигідно у фінансовому плані. Та й зібрати одночасно багато людей в одному місці майже не реально. Саме тому ми обрали онлайн-технологію соціального проекту Lingva.Skills, яка дозволяє в будь-який час і в будь-якому місці, де б не перебував користувач, вивчати англійську. Пілотний проект із серпня нинішнього року реалізується у Донецькій торгово-промисловій палаті. Наразі розпочинається навчання представників ТПП України й інших регіональних палат», - розповів президент Палати.

Зі свого боку, заступник голови Асоціації інноваційної та цифрової освіти Віталій Гдичинський зазначив: «Соціальний проект Lingva.Skills за три місяці отримав понад 1,5 млн заявок. Спочатку ми запропонували взяти в ньому участь державним службовцям, учителям, вимушеним переселенцям, учасникам АТО та членам їхніх сімей, представникам громадських організацій. І ось тепер нам приємно, що естафетна паличка - у представників бізнесу».

Він висловив упевненість, що знання англійської мови створить додаткові умови для успішного розвитку вітчизняного експорту та країни в цілому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-