Арбузов зазирнув у словники і образився на «пику»

Арбузов зазирнув у словники і образився на «пику»

Укрінформ
Колишній перший віце-прем'єр Сергій Арбузов, який ховається від правосуддя в Росії, подав до суду проти голови правління "Ощадбанку" Андрія Пишного позов про захист честі, гідності та ділової репутації. 

Приводом для позову з вимогою відшкодувати моральну шкоду став пост Пишного в мережі Facebook, опублікований 14 травня 2016 року, пише DT.UA з посиланням на Пишного.

За даними видання, Арбузова зачепила за живе форма, у якій Пишний спростував заяви Арбузова щодо боргів "Ощадбанку" перед державою. Так, глава "Ощадбанку" Пишний написав: "Якщо ви побачите це марення в стрічці – наплюйте і забудьте! Згадайте пики (рус. "рожи" - ред.) Арбузова/Клименка – і ще раз наплюйте! Ми достроково повернули 15 млрд гривень. І це все, що треба знати про те, чи виконуємо ми зобов'язання".

Арбузову дуже не сподобалася така характеристика його зовнішності Пишним. Особливо, що стосується слова "рожа". Як зазначає Арбузов, у словнику Ожегова це слово позначає "негарне й потворне обличчя". А Даль визначив це слово як "бранная харя". У зв'язку з цим Сергій Арбузов вимагає вибачень.

Нагадаємо, Сергій Арбузов – екс-глава НБУ і екс-перший віце-прем'єр в уряді Миколи Азарова. В Україні Арбузова звинувачують у зловживанні службовим становищем, що призвело до розтрати державних коштів в особливо великих розмірах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-