Комісію з відновлення мовлення очолили два міністри й голова Нацради

Комісію з відновлення мовлення очолили два міністри й голова Нацради

Укрінформ
Комісія з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики на своєму засіданні обрала новий склад та вирішила переформатувати управління – запропоновано формат співголів.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

"Враховуючи необхідність ефективної реалізації розробленої Стратегії розвитку телерадіомовлення в Херсонській області та організації мовлення на територію АР Крим, нам потрібно розширити її (комісії - ред.) повноваження, включивши до складу представників зацікавлених органів, зокрема Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб", - зазначив міністр інформполітики Юрій Стець.

Співголовами комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при МІП стали: міністр інформаційної політики України Юрій Стець, міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш, а також голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко.

За часів функціонування комісії при МІП вдалося впровадити низку проектів у зоні АТО, зокрема встановлено передавальне обладнання (понад 60 передавачів) від закордонних партнерів, що суттєво збільшило географію покриття мовленням в Донецькій та Луганській областях (на 30%).

На виконання рішення КМУ від 10 березня 2015 року, протокол № 30, Міністерством інформаційної політики України було утворено Комісію з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-