Гройсман хоче, щоб горе-чиновники сиділи без тепла: Відчуйте те, що й люди

Гройсман хоче, щоб горе-чиновники сиділи без тепла: Відчуйте те, що й люди

Укрінформ
Представники місцевих органів влади, які з незрозумілих причин не можуть розпочати опалювальний сезон раніше 15 жовтня, мали б відключити тепло у власних домівках та відчути на собі, чи подобається жити у холоді українцям.

Про це Прем'єр-міністр Володимир Гройсман сказав на селекторній нараді з питань готовності підприємств до осінньо-зимового періоду 2016/17 року та стану призначення населенню житлових субсидій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Скажіть всім чиновникам обладміністрацій, щоб виключили вдома опалення до 15 числа. От коли вони зрозуміють, що таке холод, і зрозуміють, що таке два тижні тримати без підключення. Домовилися? Це стосується абсолютно усіх, колеги, хто не здатний за 5 днів увімкнути тепло, у себе вдома виключіть опалення, щоб ви відчули те, що відчувають люди", - сказав Гройсман.

Він наголосив, що, перебуваючи мером великого міста, неодноразово мав нагоду відкривати та завершувати опалювальний сезон і знає, що це не дуже складна робота. "Тому, будь ласка, по кожному будинку має бути налагоджена робота, щоб усі будинки були підключені", - сказав Гройсман.

"Відповідальність кожного голови обласної адміністрації, міста, селища, завдання - розпочати опалювальний сезон відповідно до показників температури, температурного режиму", - сказав Гройсман.

За його словами, нормативно опалювальний сезон має розпочатися 15 жовтня. Разом з тим, в Україні спостерігається погіршення погодних умов. "Це означає, що не треба чекати, а треба зрозуміти, що людям у своїх оселях, де немає тепла, холодно", - зазначив Прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-