У Києві «Вольво» збив чоловіка і розтрощив шість авто

У Києві «Вольво» збив чоловіка і розтрощив шість авто

Укрінформ
ДТП, учасниками якої стали шість транспортних засобів, відбулася у неділю ввечері у Голосіївському районі столиці.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Тяжко постраждав киянин, який переходив дорогу на пішохідному переході. Крім того, до медичних закладів потрапили ще троє людей.

«Близько 18:40 на вул. Васильківській, за попередньою інформацією, автомобіль «Вольво» збив на пішохідному переході киянина (із тяжкими травмами у лікарні), згодом на зустрічній смузі зіткнувся з «Хондою» та «ВАЗом», а після цього зачепив припарковані «Деу», «Фольксваген» і «Рено». «Швидка» забрала до лікарні пішохода, пасажирів «Хонди» та «Жигулів» - двох дівчат 1992 та 1996 років народження, і водія «Вольво», - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження слідчі призначать ряд експертиз для встановлення механізму автопригоди та причин, що призвели до неї. Вже призначено дослідження щодо алкогольного чи наркотичного сп'яніння водія автомобіля «Вольво». Готується подання до суду щодо його арешту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-