МОЗ розробляє курси першої меддопомоги для поліцейських та пожежників

МОЗ розробляє курси першої меддопомоги для поліцейських та пожежників

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я в рамках підвищення якості надання першої допомоги розробляє відповідні курси для співробітників поліції та пожежної служби.

Про це на брифінгу сказав заступник міністра охорони здоров'я Олександр Лінчевський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Відповідні переговори та угоди з відомствами укладені. Програма розроблена, ми маємо її затвердити та впровадити",- сказав Лінчевський.

Також заступник міністра зазначив, що в рамках реформи екстреної медичної допомоги крім спеціалізованих медичних тренувань для пожежників та поліцейських передбачається покращення диспетчерської системи, яка координуватиме бригади швидкої допомоги та відсіюватиме непрофільні виклики, створення конфіденційного, анонімного кол-центру з надання медичних консультацій, розширення мережі підстанцій, тренування для лікарів та фельдшерів, впровадження протоколів надання невідкладної допомоги, навчальні програми для фахівців догоспітальної допомоги - парамедиків, водіїв швидкої, створення у лікарнях відділень екстреної меддопомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-