Субсидію можна отримати навіть з боргами за комуналку – Розенко

Субсидію можна отримати навіть з боргами за комуналку – Розенко

Укрінформ
Субсидію можна отримати навіть за наявності боргу за житлово-комунальні послуги, при цьому узгодивши графік погашення заборгованості.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, повідомляє Урядовий портал.

«Якщо людина не може самостійно заплатити за житлово-комунальні послуги, вона повинна скористатися системою субсидій, і держава частину заплатить за неї. Субсидію можна отримати навіть маючи борг за житлово-комунальні послуги. Безумовно, при цьому потрібно узгодити графік погашення боргу, але субсидія все одно буде надана», - сказав він.

Віце-прем'єр-міністр також зазначив, що зі скаргами на якість житлово-комунальних послуг потрібно звертатися до місцевих органів влади, оскільки комунальні підприємства, які є постачальниками відповідних послуг, підпорядковуються місцевій владі.

"Потрібно звертатися до міської влади, до органів місцевого самоврядування, які контролюють діяльність підприємств, які надають послуги. Якщо місцева влада не захоче допомагати, то потрібно робити відповідні висновки і на наступних виборах обрати тих, хто буде відстоювати інтереси громади", - зауважив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-