В Укрінформі презентували енциклопедію

В Укрінформі презентували енциклопедію "Державні нагороди України. Кавалери та лауреати"

Укрінформ
У Києві презентовано довідково-енциклопедичне видання "Державні нагороди України. Кавалери та лауреати".

Презентація відбулася під час "круглого столу" в Укрінформі.

"Довідково-енциклопедичне видання "Державні нагороди України. Кавалери та лауреати" має на меті всебічно інформувати громадськість про діяльність Президента України щодо нагородження державними нагородами України, а також широке висвітлення досягнень осіб, відзначених ними", - зазначила директор видавничих програм Анна Ошитко.

За її словами, на сторінках книги можна ознайомитися з системою державних нагород України, яку складають звання Герой України, відзнака "Іменна вогнепальна зброя", почесні звання України, Державна премія України, президентська відзнака. У виданні надано зображення всіх державних нагород та атрибутів.

"Видання розраховане на широкий читацький загал і буде корисним  фахівцям у галузі нагородної справи,  історикам, колекціонерам-фалеристам, політичним та громадським діячам, діловим людям", - додала вона.

У наступних томах заплановано подальше інформування читачів про розвиток нагородної справи в Україні та розповідь про осіб, які мають державні нагороди України, підсумувала Ошитко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-