Більшість

Більшість "дембелів" шостої хвилі" мають повернутися додому в жовтні - генштаб

Укрінформ
Основна частина мобілізованих військовослужбовців будуть демобілізовані у жовтні 2016 року.

Про це сказав начальник відділу комплектування військовослужбовцями за контрактом управління призову та комплектування Головного управління персоналу Генерального штабу ЗСУ полковник Андрій Полонский, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Основна частка мобілізованих військовослужбовців звільниться у жовтні 2016 року. Звільнені у запас військовослужбовці в обов'язковому порядку будуть зараховані до оперативного військового резерву першої черги", - сказав Полонський.

За словами полковника, це остання черга з числа мобілізованих у 2014 - 2015 роках громадян. "Звільненню в запас підлягають близько 20 тисяч військовослужбовців", - підкреслив Полонський.

Він також нагадав, що 26 вересня Президент України підписав Указ № 411/2016 про звільнення в запас військовослужбовців військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період. 

Полковник відзначив, що відповідно до цього Указу будуть звільнені військовослужбовці, які були мобілізовані у 2015 році під час шостої черги, або третя черга осіб, мобілізованих відповідно до Указу Президента України від 14.01.2015 №15.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-