У живіт

У живіт "торнадівцю" встиг вистрелити патрульний – розслідування

Скрін
Укрінформ
Відео з камер загиблих патрульних поліцейських дозволило відновити перебіг фатальних подій у Дніпрі. Зокрема, патрульний Артем Кутушев перед смертю встиг поранити у живіт підозрюваного, який тільки вже у вбитого поліцейського забрав табельний пістолет.

Про це у Фейсбуці повідомив речник МВС Артем Шевченко.

«Це скріншоти з камер загиблого Артема Кутушева. У правій руці підозрюваного - його зброя, з якої і було зроблені фатальні постріли. Саме патрульний Артем Кутушев перед смертю встиг поранити у живіт підозрюваного, який тільки вже у вбитого поліцейського забрав табельний пістолет», - написав Артем Шевченко.

Скріни з камер: ФБ/Артем Шевченко

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що поранити нападника в живіт перед загибеллю встигла патрульна.

Нагадаємо, сьогодні вранці екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки «Citroen» за порушення правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім застрелив патрульного і поранив його напарницю. Згодом жінка померла в лікарні під час операції.

Радник керівника МВС народний депутат Антон Геращенко повідомив, що у вчиненні цього злочину підозрюється колишній боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо» Олександр Пугачов, який перебуває в розшуку за підозрою у вчиненні тяжких злочинів. Крім того, в нападі на поліцейських підозрюється ще одна людина, ім’я якої поліція не називає.

Пізніше з’явилася інформація про те, що поліція оточила будинок, де може знаходитися підозрюваний у вбивстві. Проте підозрюваного у ньому не знайшла.

Підозрюваного у вбивстві двох патрульних у Дніпрі поліція затримала у лікарні ім. Мечникова, куди той звернувся з вогнепальним пораненням під чужим прізвищем.

Поліція відкрила провадження за трьома статтями за фактом убивства патрульних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-