Екс-працівники банку

Екс-працівники банку "Київська Русь" поцупили 1 мільйон з карток клієнтів

Укрінформ
Київською місцевою прокуратурою № 7 повідомлено про підозру двом колишнім службовим особам банку ПАТ «Банк «Київська Русь» за фактом привласнення банківських коштів в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє прокуратура міста Києва на своїй сторінці у Facebook.

"Встановлено, що начальник відділу одного з територіальних відділень банку, вступивши у змову із завідувачем каси та іншими посадовими особами фінустанови, організувала схему власного незаконного збагачення шляхом підроблення документів на видачу готівкових коштів з карткових рахунків клієнтів.

На підставі вказаних підроблених документів упродовж 2014 - початку 2015 років зловмисникам вдалося заволодіти коштами на загальну суму понад 1 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дії банківських службовців кваліфіковано за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому в особливо великому розмірі, за попередньою змовою групою осіб) та ч. 2 ст. 200 КК (підроблення документів, що надають доступ до банківських рахунків).

На даний час вирішується питання щодо звернення до суду з клопотанням про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-