Серед загиблих у московській новобудові є українець - ЗМІ

Серед загиблих у московській новобудові є українець - ЗМІ

Укрінформ
У Москві у результаті обвалення ліфта у новобудові, загинули п'ятеро будівельників.

Про це повідомляє прес-служба Слідчого комітету РФ по Москві.

"23 вересня 2016 року в одному з житлових будинків по вулиці Шеногіна в місті Москві, відбулося падіння ліфта з висоти 12-19 поверхів, в результаті якого загинули п'ятеро чоловіків, котрі перебували в кабіні", - йдеться в повідомленні.

Слідчі вилучають документацію, що стосується будівельного об'єкта і проведення робіт по забудові житлового комплексу, а також установки і експлуатації зазначеного вантажного ліфта. Встановлюються причини падіння ліфта і відмови систем страховки від падіння в аварійних ситуаціях.

Раніше у правоохоронних органах повідомили, що троє з людей, які знаходилися у ліфті, що впав, померло на місці, ще двоє - по дорозі в лікарню.

На місці працює оперативно-слідча група, встановлюються всі обставини й причини НП.

Як повідомляє російське Федеральне агентство новин, представники ДСУ СК РФ по Москві почали опитування керівництва будівельних підрядників, які перебували в момент трагедії на майданчику: "Як вдалося встановити до вечора п'ятниці, троє будівельників були іноземцями, один з яких - Роман Євсєєв - громадянин України. Зараз компанії зв'язуються з рідними". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-