Україні пропонують долучитись до програми «Безпечне місто»

Україні пропонують долучитись до програми «Безпечне місто»

Укрінформ
В Інституті стратегічних досліджень ім. Голди Мейр вважають, що впровадження програми "Безпечне місто" здатне суттєво знизити рівень тероризму в країні.

Про це зазначив під час "круглого столу" в Укрінформі директор інституту Альберт Фельдман.

"Наш інститут виступає за долучення українських міст до концепції "Безпечне місто", яка позитивно себе зарекомендувала в Ізраїлі, де 19 населених пунктів є містами безпечного проживання. Це значить, що вони реалізували методику внутрішньої безпеки своєї території за допомогою відеоспостереження та аналізу даних, які зводяться у спеціальний моніторинговий центр, де відслідковується посекундно вся інформація", - зазначив директор.

За словами Фельдмана, очолюваний ним інститут безоплатно може проконсультувати чиновників стосовно впровадження концепції "Безпечне місто". Зокрема, фахівці інтитуту готові допомогти у запуску так званого центру моніторингу, який аналізуватиме  інформацію з відеокамер. Також  експерти  визначать максимально ефективні точки  для розміщення відеокамер у місті і підготують фахівців, здатних управляти моніторинговим центром.

"За бажання місцевої влади, ми можемо безоплатно допомогти знайти гранти та фахівців, за допомогою яких можна буде втілити в життя концепцію "Безпечне місто", - запевнив Фельдман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-