Гречківський попросив відсторонити його на період слідства

Гречківський попросив відсторонити його на період слідства

Укрінформ
Член Вищої ради юстиції Павло Гречківський, якого підозрюють у хабарництві, попросив членів ВРЮ тимчасово відсторонити його від виконання повноважень на період слідства. 

Про це він заявив під час сьогоднішнього засідання ВРЮ, на якому заступник генерального прокурора Анжела Стрижевська представила клопотання генпрокурора про відсторонення Гречківського від займаної посади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу сказати, що, хоча закон і не передбачає процедури самоусунення, я попросив би членів Вищої ради юстиції, моїх колег, прийняти рішення про тимчасове зупинення моїх повноважень на період слідства як члена Вищої ради юстиції", - сказав Гречківський.

За його словами, починаючи з лютого поточного року на нього чинився тиск. "Я доповідав про це, подавав відповідні заяви. Ці заяви сьогодні будуть надані в суді", - зазначив Гречківський.

Як повідомляв Укрінформ, Генеральна прокуратура сьогодні вручила підозрюваному у хабарництві члену Вищої ради юстиції Павлу Гречківському клопотання про виклик до суду для обрання йому запобіжного заходу. 

Вчора Генпрокуратура спільно з СБУ викрили Гречківського, який намагався отримати від представника комерційної структури грошові кошти в сумі 500 тис. доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-