Суд дав дозвіл на доступ до документів 17 каналу та “Української правди” у справі Шеремета

Суд дав дозвіл на доступ до документів 17 каналу та “Української правди” у справі Шеремета

Укрінформ
Печерський районний суд міста Києва надав слідчим доступ до страхування та сплату обов'язкових платежів ряду медіа, серед яких “Українська правда” та 17-й канал.

Відповідне рішення суду розміщене на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Відповідно до ухвали, у відповідь на клопотання слідчого Головного слідчого управління і за погодженням з прокурором відділу Генпрокуратури України Печерський райсуд надав тимчасовий доступ до документів та відомостей, які перебувають у володінні Головного управління Пенсійного фонду.

З тексту постанови випливає, що виїмка документів була необхідна у зв'язку з розслідуванням вбивства відомого журналіста Павла Шеремета.

“Печерський районний суд міста Києва ухвалив: надати слідчому Головного слідчого управління Нацполіції України тимчасовий доступ до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, а саме: інформації в електронному та друкованому вигляді, та копій документів щодо подання звітів про страхування та сплату обов'язкових платежів у період з 27.07.2001 по теперішній час суб'єктів господарської діяльності: ГО «Українська Правда», ПП “Українська Правда”, ТОВ «Інтернет Медіа», ГО “Солідарні медіа”,  ТОВ «Нові - Медіа», ТОВ «ІА 17 Каналу»”, - зазначено у постанові суду.

Як повідомлялось, один з керівників "Української правди" Павло Шеремет загинув уранці 20 липня в результаті вибуху авто керівника видання Олени Притули, в якому він перебував.

Відео, на якому Шеремета дістають з автомобіля одразу після вибуху, було викладено, за інформацією ЗМІ, інтернет-стрімом "17 канал", журналісти якого перебували на місці події зі знімальною технікою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-