Матіос сказав, скільки коштів

Матіос сказав, скільки коштів "перекачали" Головач із родиною

Укрінформ
З листопада 2013 року до дня арешту на рахунках колишнього першого заступника голови Державної податкової служби України часів Віктора Януковича Андрія Головача та членів його сім'ї проведено фіноперацій на 1,6 млрд грн. 

Про це на брифінгу в середу заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

"За результатами проведених слідчих дій, в тому числі за рішеннями суддів, встановлено і підтверджено документами, що - вслухайтесь в ці цифри! - з листопада 2013 року до дня арешту 12.08.2016 на рахунках Головача, а також членів його родини проведено фінансових операцій різного гатунку на загальну суму 1 мільярд 600 мільйонів гривень. За середньовиваженим курсом це 61 мільйон доларів", - зазначив Матіос.

Він додав, що всі кошти, які пройшли через рахунки Головача та членів його родини, будуть кваліфіковані як легалізація та відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом.

Як повідомляв Укрінформ, Головна військова прокуратура провела арешт майна колишнього першого заступника голови ДПС - начальника податкової міліції України Андрія Головача. Загальна орієнтовна вартість описаного та арештованого майна, яке легалізовано Головачем та членами його родини, становить майже 480 млн грн, з яких 468 млн грн - об'єкти нерухомості, 10 млн грн - рухоме майно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-