Голова правління телеканалу

Голова правління телеканалу "Інтер" Бенкендорф подав у відставку

Укрінформ
Голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф звільнився з цієї посади за власним бажанням. Новим головою правління телеканалу призначено Катерину Шкуратову.

Про це повідомляється у середу, 14 вересня, на сайті телеканалу. 

"З 15 вересня 2016 року головою правління телеканалу "Інтер" призначається Катерина Шкуратова. Єгор Бенкендорф, який обіймав цю посаду з 2013 року, йде за власним бажанням у зв'язку з особистими обставинами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Шкуратова 20 років працює на телебаченні, до теперішнього часу була членом правління телеканалу "Інтер", виконавчим продюсером телеканалу і очолювала найбільшу продакшн-компанію "Інтер Медіа Груп" - ТОВ "07 Продакшн".

Як повідомляв Укрінформ, 4 вересня близько 20 осіб увірвалися в будівлю "Інтера" на вулиці Щусєва в Києві, де розташована редакція програми "Подробиці", і підпалили її.

5 вересня біля центрального офісу "Інтера" проходила акція з блокування роботи телеканалу, вона закінчилася вдень 6 вересня. Активісти звинувачували канал у проросійській позиції. ЗМІ повідомили, що "Інтер" пішов на вимогу мітингувальників і погодився звільнити ідеолога інформаційної політики Ігоря Шувалова та припинити трансляцію російських серіалів. Проте на самому "Інтері" заперечили будь-які домовленості із мітингувальниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-