Справа Шеремета: слідчі шукають схованку вбивці в житловому будинку

Справа Шеремета: слідчі шукають схованку вбивці в житловому будинку

Укрінформ
Слідство у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета вивчає, яким чином злочинцям вдалося вести за ним спостереження.

Про це заявив нардеп від "Народного фронту", позаштатний радник глави МВС Антон Геращенко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Слідство зараз вивчає питання про те, яким чином вдалося спостереження злочинцями за Шереметом, за його автомобілем, за його пересуванням. Слідство шукає те місце, де, ховаючись, злочинець натиснув на кнопку, яка призвела до вибуху. Одним з таких місць є житловий будинок по вулиці І. Франка. Журналісти, відстежуючи судові реєстри, побачили, що там дійсно є рішення Печерського суду на дозвіл слідчим зайти на територію даного житлового будинку, провести його огляд для пошуку злочинців, які вбили Павла Шеремета", - сказав Геращенко.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув утром 20 липня унаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. Машина належала керівнику інтернет-видання "Українська правда" Олені Притулі, однак її самої в авто не було. Поліція кваліфікувала вибух як умисне вбивство.

22 липня в Мережі з'явився відеозапис з камер спостереження, на якому зафіксовано момент закладання вибухівки під авто журналіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-