"Київміськбуд" поновив роботу після страйку

Укрінформ
"ПАТ "ХК "Київміськбуд" після оголошеного днями страйку поновив у вівторок роботу на своїх будівельних майданчиках.

Про це йдеться в офіційному повідомленні "Київміськбуду" на сайті компанії.

"ПАТ "ХК "Київміськбуд" інформує, що будівельно-монтажні роботи на майданчиках холдингової компанії поновлено. Аби не доводити ситуацію до критичної точки, керівництвом компанії було прийнято відповідне рішення", - йдеться у заяві.

У "Київміськбуді" наголосили, що будівельні роботи поновлено, оскільки компанія розуміє свої зобов'язання перед інвесторами і запевняє, що всі об'єкти будівництва будуть готові якісно та у визначений термін.

"Підкреслюємо, що інвестор є головним пріоритетом у роботі холдингової компанії. Зважаючи на неабияке схвилювання з боку людей, що вкладають кошти у будівництво "Київміськбуду", станом та теперішній час в активній фазі ведуться усі роботи на будівельних майданчиках. Наголошуємо, що холдингова компанія виконає усі взяті на себе зобов’язання. Об’єкти будівництва будуть готові якісно та у визначений строк", - зазначається у заяві "Київміськбуду".

Як повідомляв Укрінформ, "Київміськбуд" 9 вересня оголосив про страйк і повне припинення всього свого будівництва у Києві у зв'язку з ситуацією на будівництві в Святошинському районі. Там, у Святошинському провулку, 2, де "Київміськбуд" хоче звести 25-поверхівку, ще з 5 вересня тривали сутички. Увечері 8 вересня навіть сталася стрілянина.

9 вересня вранці до будівлі "Київміськбуду" у Печерському районі Києва прийшли близько 50 осіб. Із собою вони принесли автомобільні шини, розкидали сміття і заблокували вхід в установу.

Поліція вжила заходів щодо силового розблокування будівлі. У відповідь активісти застосували димові шашки, петарди, сльозогінний газ. У результаті двоє правоохоронців отримали тілесні ушкодження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-