Справа про хабарі в Київській ОДА може розвалитися – Ситник

Справа про хабарі в Київській ОДА може розвалитися – Ситник

Укрінформ
Справа про хабарі екс-заступника голови Київської ОДА Ігоря Любка, за якою перевіряють і його начальника Максима Мельничука, може розвалитися в суді через порушення підслідності. Національна поліція не захотіла співпрацювати з НАБУ, хоча саме бюро має бути підслідна ця справа.

Про це під час брифінгу у Харкові заявив директор НАБУ Артем Ситник, повідомляє "112 Україна"

"Затримано заступника губернатора Київської області, знову ж поліція не захотіла співпрацювати з тим органом, якому підслідна ця справа (НАБУ. - Ред.), і відповідно цей матеріал реалізувала Генпрокуратура. Знову будуть проблеми з цією справою. Ви бачили це на прикладі справи мера Вишгорода, якого зараз повністю відновлено на посаді, у нього немає обмежувальних заходів у зв'язку з порушенням правил підслідності, але чомусь правоохоронні органи все одно йдуть на ці порушення", - каже Ситник.

Як повідомляв Укрінформ, 9 вересня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що заступника голови Київської обласної державної адміністрації Ігоря Любка затримали за хабарництво. Генпрокурор Юрій Луценко зазначив, що слідство вивчає роль в цьому злочині керівника ОДА Максима Мельничука, який кілька днів тому написав заяву про відставку. Зараз невідомо, де знаходиться Мельничук. Його дружина заявила, що не знає, де перебуває її чоловік, і о 4 ранку написала відповідну заяву про зникнення людини в поліцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-