Керівника київського осередку

Керівника київського осередку "Азова" звільнили з-під варти

Відео
Укрінформ
Печерський районний суд Києва не задовольнив клопотання прокуратури про арешт на два місяці керівника київської філії цивільного корпусу «Азов» Сергія Філімонова, якого звинувачують у хуліганстві.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Філімонова випустили під особисте зобов’язання. Він свою вину не визнає, каже, що під час сутичок 9 вересня під офісом компанії «Київміськбуд» захищався, і, оскільки поліцейський був у цивільному, не знав, що перед ним правоохоронець", - йдеться у повідомленні.

Депутати Верховної Ради Олег Петренко (фракція БПП) та Андрій Білецький (фракція «Народний фронт») просили суд видати Сергія Філімонова їм на поруки.

Представники «Азова» пікетували Печерський суд. Перед входом до будівлі на вулиці Гайцана зібралися кількасот «азовців».

Нагадаємо, під час сутичок під Київміськбудом 9 вересня поліція затримала керівника київського осередку цивільного корпусу "Азов" Сергія Філімонова, більш відомого як "Філя".

Вранці 9 вересня представники ЦК "Азов" пікетували будівлю Київміськбуду з димовими шашками і фрагментами металевого паркану, ушкодженого під час зіткнень на будмайданчику в столичному районі Святошино.

Голова Нацполіції Хатія Деканоідзе заявила, що під час сутичок дістали поранень двоє правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-