Інтер: заблоковані працівники вже другу добу без заміни

Інтер: заблоковані працівники вже другу добу без заміни

Укрінформ
Співробітники телеканалу "Інтер" знаходяться на своїх робочих місцях без можливості заміни через блокування роботи головного офісу телеканалу.

Про це повідомляє прес-служба "Інтера". 

"Телецентр, який є об'єктом складної технічної експлуатації та підвищеної пожежної небезпеки, потребує постійного кваліфікованого обслуговування. Наразі для забезпечення безперебійної роботи телецентру частина співробітників знаходиться другу добу на своїх робочих місцях без можливості заміни", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначає прес-служба, журналісти та працівники, що забезпечують ефір телеканалів, знову не змогли потрапити на свої робочі місця.

"Роботу головного телецентру "Інтер Медіа Груп" заблоковано невідомими людьми з 9.00 ранку 5 вересня 2016 року. Перекрито в'їзд та вхід, ворота блоковані автомобільними покришками. Група журналістів "НТН" та працівники, що забезпечують ефір телеканалів, знову не змогли потрапити на свої робочі місця. Знімальні групи не можуть виїхати на зйомки", - уточнює прес-служба.

Як повідомляв Укрінформ, під стінами головного офісу телеканалу "Інтер" проходить акція, учасники якої вимагають провести ревізію телеканалу та припинити його діяльність. Будівля "Інтера" обнесена парканом, активісти заблокували входи-виходи. 

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко зазначив, що у Нацради не вистачить повноважень для закриття "Інтера".

Фото: Громадське

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-