Поліція вилучила відео з камер біля будівлі Інтера - Шкіряк

Поліція вилучила відео з камер біля будівлі Інтера - Шкіряк

Укрінформ
Співробітники Головного управління Національної поліції  Києва вилучили матеріали з камер відеоспостереження біля будівлі телеканалу "Інтер".

Про це написав у Фейсбуці радник міністра внутршніх справ Зорян Шкіряк. 

"Слідчі Нацполіціі ГУНП м.Києва, вилучили інформацію з камер відеоспостереження біля будівлі телеканалу "Інтер" по вул. Щербакова 26. Попри перепони власників і керівництва ресурсу, істину буде встановлено. Інформація обробляється. Деталі інциденту буде встановлено. Ми повідомлятимемо", - написав Шкіряк.

Про те, що телеканал "Інтер" не прагне до співпраці з правоохоронцями для розслідування інциденту заявила у розмові із журналістами і глава Національної поліції Хатія Деканоідзе.

"На жаль, телеканал "Інтер" не дав нам відео. Сьогодні ми зробимо офіційний запит для того, щоб ми змогли отримати всі відеокамери, які нам потрібно для слідства. Йде розслідування, нам потрібні камери і співпраця для того, щоб з'ясувати, чи хтось підпалив із середини, чи це був фаєр", - сказала Деканоідзе.

Вона також повідомила, що напередодні у справі затримали вісьмох осіб, яких доправили до Шевченківського райвідділу і склали адмінпротокол. "На сьогодні затриманих немає, йде розслідування, і ми дуже сподіваємося, що телеканал буде з нами співпрацювати, що ми реально встановили причину підпалу. Вчора такого співробітництва я не бачила", - наголосила Деканоідзе.

Нагадаємо, у неділю під час акції протесту проти редакційної політики телеканалу "Інтер" у студії телекомпанії "Національні інформаційні системи", яка виробляє новини для телеканалу, сталася пожежа. За інформацією ДСНС, за вечір офіс телекомпанії підпалювали двічі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-