Українські аси вразили публіку на авіашоу SIAF-2016

Українські аси вразили публіку на авіашоу SIAF-2016

Фото
Укрінформ
Пілоти Повітряних Сил Збройних Сил України успішно виступили під час дводенного міжнародного авіаційного показу SIAF-2016 в місті Сльяч (Словацька Республіка).

Про це інформує прес-служба Міністерства оборони.

"Цьогоріч Україну представляли екіпажі двох винищувачів Су-27 та Су-27УБ на статичному та динамічному показах, а також військово-транспортний літак Ан-26", - йдеться в повідомлені. 

У відомстві розповіли, що льотчик Повітряних Сил ЗСУ полковник Олександр Оксанченко під час свого виступу в повітрі здивував публіку оновленою програмою. До фігур вищого пілотажу він додав кілька нових елементів, а також ускладнив програму ефектними зв'язками на зразок косих петель під 90 градусів.

Найбільше публіку вразило бездоганне виконання петлі Нестерова, кількох "Дзвонів", бойові розвороти з поворотом у внутрішній бік ("Вухо"), бойові розвороти з бочками.

На авіашоу завітали давні шанувальники українських військових пілотів. Свою підтримку висловили словацькі фани, які три роки тому сфотографували наш винищувач Су-27 в повітрі, а потім презентували намальовану картину. Саме публіка й визначила переможця серед військових льотчиків, які пілотували впродовж двох днів. Ним став Олександр Оксанченко, який отримав від командуючого Повітряними силами Словацької Республіки спеціальний трофей.

Попереду у наших повітряних асів виступи на міжнародних авіапоказах в Чехії та на Мальті.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-