Кабмін хоче змінити закон щодо захисту житлових прав сиріт-переселенців

Кабмін хоче змінити закон щодо захисту житлових прав сиріт-переселенців

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив проект закону, що стосується змін до законодавчих актів щодо внутрішньо переміщених дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

"Кабінет Міністрів на своєму засіданні 23 серпня 2016 року затвердив проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ці зміни спрямовані на реалізацію права внутрішньо переміщених дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які досягли 16-річного віку бути зарахованими на квартирний та соціальний квартирний облік за місцем взяття їх на облік як внутрішньо переміщених осіб.

"Завдяки цьому особи зазначених категорій можуть скористатися своїм правом на взяття на квартоблік за місцем взяття їх на облік як внутрішньо переміщених осіб, оскільки їхнім місцем походження є тимчасово окупована територія України або район проведення АТО", - уточнює прес-служба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-