Героями України за час АТО стали 26 військових

Героями України за час АТО стали 26 військових

Укрінформ
За час проведення антитерористичної операції на  Донбасі звання Героя України були удостоєні 26 військовослужбовців Збройних сил України.

Про це у п'ятницю на брифінгу в Києві заявила  начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони України Оксана Гаврилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Понад 11 тисяч військовослужбовців відзначено державними нагородами. Найвищої нагороди – звання Герой України – удостоєно 26 військовослужбовців», - сказала Гаврилюк.

За її словами, до Дня Незалежності рішенням міністра оборони України майже 2,5 тис. військовослужбовців, які сьогодні перебувають на лінії зіткнення, нагороджені відзнаками та цінними подарунками Міністерства оборони України.

Загалом, за час проведення АТО державні нагороди та відомчі відзнаки отримали понад 37 тисяч військовослужбовців та працівників Збройних сил України. Більше 15 тисяч осіб нагороджено відзнаками та цінними подарунками Міністерства оборони та близько 11 тисяч – відзнаками начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних сил України.

Близько 175 тисяч військовослужбовців та працівників Збройних сил України отримали статус учасника бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-