Мінінформ співпрацюватиме зі Світовим Конгресом Українців

Мінінформ співпрацюватиме зі Світовим Конгресом Українців

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики України (МІП) та Світовий Конгрес Українців (СКУ) підписали Меморандум про співпрацю.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

"Я впевнений, що наші спільні дії допоможуть українцям у світі бути більш поінформованими про їх Батьківщину, зокрема через створений нами державний телеканал іномовлення  UATV", - сказав міністр інформаційної політики Юрій Стець.

За словами Президента СКУ Евгена Чолія, 20-мільйонна українська діаспора на чолі з цією організацією буде активно сприяти поширенню в світі правди про Україну, тим самим протистояти російській дезінформації. "Ми будемо поширювати інформацію про громадське життя української діаспори, а зокрема про її зусилля на підтримку України», - підкреслив Чолій.

Меморандумом передбачено співпрацю між сторонами в напрямку створення позитивного іміджу України в світі, розвиток свободи слова, інформування української та світової громадськості про головні питання внутрішньої та зовнішньої політики України, створення ефективних механізмів поширення суспільно важливої інформації та підвищення обізнаності громадян в нашій країні та світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-