У Швеції 8-річна дитина загинула від кинутої у вікно гранати

У Швеції 8-річна дитина загинула від кинутої у вікно гранати

Укрінформ
У шведському місті Гетеборг восьмирічний хлопчик загинув від вибуху гранати, кинутої у вікно квартири.

Про це інформує Російська служба ВВС.

Як повідомляється, Юсуф Варсаме разом із мамою, братом і сестрою приїхав з англійського Бірмінгема погостювати до родичів. Він спав у вітальні, коли у вікно кімнати влетіла граната.

Хлопчик помер дорогою до лікарні. За словами родича сім'ї, мама, брат і сестра загиблої дитини перебували в тій самій кімнаті, але дістали лише легкі поранення. Загалом у квартирі в момент інциденту були щонайменше п'ятеро дітей і кілька дорослих.

За версією поліції, напад міг бути пов'язаний з кримінальними розборками. За цією адресою був зареєстрований чоловік, засуджений за збройний напад у березні минулого року. Тоді група людей з автоматами увірвалася в паб, убивши чоловіка, раніше який потрапляв у поле зору поліції, та ще одного випадкового відвідувача. Вісім чоловік були засуджені у цій справі і дістали тюремні строки від семи років до довічного. Імовірно, напад було пов'язано з бажанням помститися сомалійській громаді Гетеборга.

Варто зазначити, що Швеція, як правило, вирізняється низьким рівнем злочинності, проте поліції не вдається вирішити проблеми насильства у бідних районах Стокгольма, Гетеборга і Мальме.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-