За спробу продати в сексрабство трьох дівчат одесит отримав «умовно»

За спробу продати в сексрабство трьох дівчат одесит отримав «умовно»

Укрінформ
Приморський райсуд Одеси розглянув кримінальну справу, порушену співробітниками Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУНП, і виніс вирок - не позбавляти волі 50-річного торгівця людьми, вину якого було повністю доведено слідством.

Про це у середу повідомила кореспонденту Укрінформу речниця прокуратури Одеської області Інна Верба.

"Суд визнав винним у торгівлі людьми 50-річного одесита, який у червні поточного року намагався вивезти трьох дівчат у сексуальне рабство до Чехії. Правоохоронці його затримали й притягнули до відповідальності. Державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України підтримувала Одеська облпрокуратура. Громадянина засуджено до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном у 2 роки", - зазначила Верба.

Речниця прокуратури констатувала, що свій вердикт суддя мотивував тим, що "під час судового розгляду підсудний визнав свою провину у повному обсязі".

У прокуратурі нагадали, що слідством встановлено: у березні-травні 2016 року мешканець Одеси задля власного збагачення завербував трьох молодих жінок для подальшої сексуальної експлуатації на території Чеської Республіки. Однак у червні фігуранта справи разом із потерпілими затримали правоохоронці при проходженні митного контролю в пункті пропуску «Шегині» Львівської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-