Справа «Торнадо»: суд знову перенесли через хворобу обвинуваченого

Справа «Торнадо»: суд знову перенесли через хворобу обвинуваченого

Укрінформ
Оболонський районний суд міста Києва відклав на 19 серпня розгляд справи щодо екс-співробітників роти «Торнадо» через госпіталізацію одного з обвинувачених.

Про це Укрінформу повідомила прес-секретар Оболонського районного суду міста Києва Інна Свинаренко.

«Обвинувачений Гульчук скаржився на стан свого здоров'я, наразі діагноз уточнюється. Він був госпіталізований до лікарні швидкої допомоги, у зв'язку з цим  судове засідання було відкладено до 19 серпня на 14:00», - сказала вона.

За словами Свинаренко, обвинувачений Гульчук скаржився на болі в серці. Він викликав "швидку" в суд, у зв'язку з чим суд оголосив перерву на 45 хвилин, щоб лікарі змогли оглянути обвинуваченого. Після попереднього огляду Гульчука медики прийняли рішення про його госпіталізацію.

Нагадаємо, що у вівторок, 16 серпня, Оболонський районний суд міста Києва також відкладав засідання у справі «торнадівців» через те, що Гульчук поскаржився на стан здоров'я. Тоді лікарі "швидкої допомоги" попередньо діагностували у нього в суді загострення виразки шлунку і госпіталізували. Пізніше того ж дня його виписали з лікарні, оскільки діагноз не підтвердився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-