Справа

Справа "Торнадо": обвинувачені по черзі викликали собі швидку - секретар суду

Укрінформ
Оболонський райсуд Києва переніс розгляд справи екс-співробітників роти "Торнадо", підозрюваних в скоєнні злочинів в зоні АТО, у зв’язку з тим, що одного з підозрюваних забрала швидка.

Про це у вівторок журналістам заявила прес-секретар Оболонського районного суду міста Києва Інна Свинаренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні почергово обвинувачені викликали собі карети швидкої допомоги для їх медичного огляду. За попереднім усним повідомленням працівників швидкої допомоги в одного з обвинувачених було виявлено загострення виразки шлунку, проте ця інформація ще уточнюється. У зв'язку з цим судове засідання було відкладено", - сказала Свинаренко, додавши, що швидку викликали щонайменше двічі для різних підозрюваних.

За її словами, один обвинувачений був госпіталізований до лікарні швидкої допомоги і якщо діагноз буде підтверджений, то засідання суду буде відкладено до 23 серпня. Водночас вона зазначила, що "якщо діагноз не підтвердиться і дана особа не буде госпіталізована, засідання продовжиться завтра в той же час (17 серпня об 11:30 - ред.)".

Як повідомляв Укрінформ, раніше один із адвокатів бійців "Торнадо" Володимир Якимов заявив, що засідання суду перенесено на 11:30 23 серпня у зв'язку з госпіталізацією підсудного Гульчука "з підозрою на внутрішній крововилив, можливо відкрилася виразка шлунку".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-