Техніку для параду візьмуть із резерву Міноборони

Техніку для параду візьмуть із резерву Міноборони

Укрінформ
Для проведення параду на День Незалежності 24 серпня залучатимуть лише ту військову техніку, яка була взята із резерву Міністерства оборони, а також надійшла із заводів після ремонту та модернізації. При цьому, всю техніку та озброєння після параду буде передано в частини Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони. 

«Військова техніка, яку буде залучено до святкових заходів — це модернізована техніка, яка надійшла з заводів та підприємств оборонно-промислового комплексу та техніка, що знаходилась у створеному Міністерством оборони резерві. Міністерство оброни України наголошує, що всі зразки техніки та озброєння після проведення параду будуть передані до військових частин та підрозділів Збройних Сил України», - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, в МОУ інформують, що наступного тижня кияни зможуть побачити репетицію параду на Хрещатику. Час проведення такого заходу поки що не уточнюється.

Всього до проведення параду на День Незалежності України буде  залучено 4 тис. військовослужбовців та понад 200 одиниць військової техніки. Маршем по Хрещатику пройдуть представники Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, співробітники Національної поліції України, а також – вперше в історії проведення військових парадів - військовослужбовці нещодавно створених Сил спеціальних операцій та резервісти, які входять до складу стратегічного резерву Збройних сил України.

При цьому під час проведення параду, військовослужбовці Збройних сил України продемонструють нові зразки парадної та повсякденної форми одягу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-